Followers

Tuesday, October 26, 2010

Perlukan votes anda :Peluang Blogger + Tweeple + Facebooker ber gathering besar!

Sila bertenang ye semua. Ok, saya tahu ramai yang sudah tahu pasal Digi Youth : Free Your Ideas. Dan saya juga tahu ramai yang tahu Digi akan sponsor RM10,000 kepada idea yang dapat top 1 setiap minggu. Maknanya idea itu dapat direalisasikan dengan bantuan RM10,000.

RM10, 000 tu? bukan rupiah ok. Banyak itu. Kalau dapat sponsor RM10,000 ini untuk gathering for sure nanti akan lebih happening!

Macam mana nak dapatkan RM10,000 ini?

Joe dah buat part dia iaitu create idea. Kerja kita senang sahaja.Tak pakai duitpun. Hanya perlu sikit masa anda dan juga VOTE anda.

image

Mula-mula, Korang klik SINI untuk ke page yang sebiji macam atas ini. Baca sikit tulisan dalam column biru itu. Then,

  • Siapa-siapa yang rasa dia blogger dan teringin nak jumpa blogger-blogger hebat, tak hebat, hensem, lawa, cute, cun kacak, manis ?
  • Siapa-siapa yang rasa dia facebooker dan dia teringin nak jumpa kawan-kawan facebooknya yang hanya dikenali di facebook?
  • Siapa-siapa yang rasa gathering yang Joe buat dulu tak cukup umph sebab kekurangan budget dan korang nak pergi gathering yang lagi best?
  • Siapa-siapa yang yang nak jumpa rakan-rakan twitter mereka?
  • Siapa-siapa yang seperti disebut di atas yang masih belum VOTE, korang kena VOTE sekarang.

Di mana tempat VOTE nya?

Haa, korang scroll ke bawah sikit dalam page yang sama. Korang akan nampak ada 4 button macam kat bawah ini.

image

Selain daripada VOTE, korang juga boleh sebarkan melalui;

  • FB wall korang dengan tekan je button putih kiri di belah kiri itu.
  • Twitter korang dengan tekan je button hijau.

SENANG SAHAJA kan?

Kenapa wajib undi sekarang ?

Ya,wajib sekarang sebab undian akan ditutup pada 26/Oct/2010 jam 7.00 malam!

Masa dah suntuk sangat ni. Korangpun kena juga sebarkan kepada kawan-kawan korang. Kawan kawan korang pun kena sebarkan juga kepada kawan-kawan mereka. Masa inilah nak tunjukkan kekuatan sebenar Blogger, Facebooker dan Tweeple.. Bak kata orang dulu dan sekarang BERSATU TEGUH BERCERAI KITA KAWEN LAGI ROBOH dan USAHA LIFT TANGGA KEJAYAAN.

digi youth!

Lagipun sekarang kita dah berada di ranking ke 12. (semalam ranking 11 hari ini jatuh pula). So, undi setiap daripada korang amatlah bermakna untuk sampai ke ranking 1.

Nak tangok ranking macam picture di atas ini, klik SINI.

Update terkini : 7.48am 26/Oct/2010

Ranking dah naik ke 9!

APA TUNGGU LAGI.

MARI KITA PESTA VOTE!

11 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics