Followers

Monday, October 11, 2010

Majlis Kahwin : Meriah bergambar dengan pengantin!

Salam hari minggu kawan-kawan.
Tak ada apa yang mahu dikongsi di sini melainkan kemeriahan dan kesengalan kami di Majlis Yusz kawan kami masa bersekolah di Puchong (saya sekolah di Puchong daripada sekolah rendah sampailah awal from 4.. )Dia jemputpun melalaui FB sahaja. Disebabkan rumah dia yang dekat sangat dengan rumah saya maka sayapun tak segan silulah join.
Memang lama sudah tak contact dengan dia dan tiba-tiba sahaja sudah jemput ke majlis kahwin.
Jadi gathering kecil geng sekolah kali kedua. First masa Open House seminggu sebelumnya.
majlis inipun dah peram seminggu. hoho~

Layan sahajalah picture kami ini. Ohh..saya memang tak tahu temanya merah.
So, memang out of theme lah saya kan sebab pakai baju hijau. ohh..

Dari kiri Sheera, Hawa, Lieza dan saya. Hanya Lieza sahaja yang masih available!
Suka gamabr ini tak tahu kenapa.

Kami beramai-ramai merancang untuk merobohkan pelamin. haha!
Banyak sangat gambar yang kami ambil di sini. Sampai dah kematu kaki dan berbulu mata orang lain yang beratur di tepi pelamin sebab mahu turut sama bergambar dengan pengantin.
Maaflah ye cik kak cik abang semua sebab kami-kami ini ter over excited. hoho~


See, tak robohkan pelamin ini. Terbukti kami tidak berat. haha!


Smart pula tengok gambar ini. Stylo lah walaupun muka kami agak blur.


Guess what, gambar ini si kecil yang snap.
Rasanya budak tu paling-palingpun baru darjah 2.

Haa..si kecil berbaju kelabu coklat tu la yang snap gambar di atas nun.
Pandai betul nenek sedara dia ajar (nenek sedara dia yang di belakangnya itu la).
Kitorang panggil dia elisz masa sekolah dulu. Dan disebelahnya yang berrudung hitam itu Nora. Dia antara schoolmate kami yang kahwin awal. Tengoklah anak dia yang 2 orang itu. Sudah besarpun mereka.


Inilah pasangan tunang Din dan Hawa. Dorang ini couple sudah lama woo..
Siapa boleh challenge? 10 tahun dorang bercinta.
Dan 24hb ini mereka pula akan menyusul Yusz ke pelamin.
Yesszaa..akhirnya kan..


Aik, sudah tidak sabar nampaknya mereka berdua ini ye.
Sabar dek non tak lama lagi sahaja.
Seronok pula rasanya bagi pihak mereka berdua ini.

p/s : bulan October inipun bulan kahwin sebab tiap-tiap minggu ada jemputan.

9 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics