Followers

Friday, October 22, 2010

November Fever : Dia datang lagii..

Benda ini setahun sekali sahaja berlaku.
Kali ini dah tahun yang ketiga dia datang iaitu sejak ku dah ada pendapatan sendiri.

Apa?
Y.E.S?
Bukan...
http://www.picamatic.com/show/2009/11/17/08/05/5955124_280x380.jpg
siapa tak suka Y.E.S lagi-lagi pompuan

Year End Sale tiap-tiap tahun ada. Tak ada pendapatanpun boleh pow mak ayah. ekeke~

Cuba teka lagi..

Apa?
Raya Haji?
Bukan juga..
http://3.bp.blogspot.com/_8SX-Ymp4jIw/Sw4wNutschI/AAAAAAAABoo/ybzgpiYCFbc/s1600/579045_Selamat_hari_raya_haji-kambing.gif
belum raya lagi la incik kamben. sekadar hiasan.
Raya haji tiap-tiap tahun kita raikan. Lagipun bukan tiap-tiap tahun jatuh pada bulan November kan?..

Next please..

Apa?
Give up sudah?

Baiklah..

Jawapannya

Annual Party companyku..
Annual Party ini bukan sebarangan sebab eden kena participate untuk buat deparment performance.Dan bersedialah untuk balik lewat mulai sekarang untuk practice! uuuu...demam..demam..

2 Annual Party sebelum ini eden bertuah sebab menang lucky draw. First tu dapat MP4 Player. 2nd tu dapat TV 14 Inci. Walaupun biasa-biasa je hadiahnya tapi better than nothing rite.

Kadang-kadang kita kena percaya dengan 'luck' kan. Yo la. Lagu mana nak "usaha tangga kejayaan" kalau kemenangan di tentukan oleh pencabut nombor? Kena mandrem tukang cabut nombor itukah? Tahun ini dengar-dengar hadiah utama lucky drawnya lumayan seyh. Notebook rasanya.

p/s : siapa ada petua nak bagi menang lucky draw?

15 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics