Followers

Sunday, October 31, 2010

Laporan Trafik Mingguan : Blogku

Salam hujung minggu kawan-kawan. Buat apa hari ini? Apa, tidur lagi? ish3, matahari dah tegak atas kepalapun masih mahu tidur lagi ke? Meh meh baca blog noorafzan. Dia kata nak story pasal laporan trafik minggu lepas dia.
Tak pernah-pernah nak reveal trafik tiba-tiba nak share pula hari ni kan. Haha..saya bukan apa. Malulah dengan orang lain yang lagi otai. Trafik mereka semuanya mencanak-canak tapi saya takat itu sahajalah. Tapi, apapun bersyukur dan berterima kasih kepada readers sekalian. Tanpa sokongan korang mana mungkin blog ini aka nterus hidup kan.
Panjang benau mukadimah kita hari ni kan. So, lets check it out sahajalah.

image

Huih...Hari-hari ribu riban UV nya. Biar betul. Ahaha..ini bukan saya punya da..Ini Ben Ashaari punya. Perghh..Hari-hari tak kurang daripada 2500 ++ UV . Tabik spring toink toink la pada bro.
Err..trafik saya pula macam mana eh? Memang jauh panggang daripada api lah kalau nak banding dengan dia ni. Tak mampu nak kejar. Ok, baiklah saya screen shot kejap eh.

image

See.. malunya, tengok graf macam menurun sahaja. Hari sabtu paling kritikal. Macam mana ini? Kena kerja keraslah nampaknya.

Err..kalau saya buka ruang iklan berbayar ada tak siapa-siapa mahu tak? Malu arr..trafik sikit nak buka ruang iklan pula. Aishhh!!

22 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics