Followers

Tuesday, October 5, 2010

Lagu Sedap : Yang Sempurnakanku -Sixth Sense!

Hari-hari balik kerja memang ku menunggu dengan penuh berharap lagu ini keluar.
Mungkin sebab lagu ini rancak dan sesuai sangat untuk release tensi bila jalan sesak.
ahaha~

Layan lagu ini sambil imagine suami/tunang/BF/ Orang yang korang minat nyanyikan untuk korang. Apa salahnya berangan sekejap kan. (sebab lagu ini lelaki yang nyanyi maka saya assume lagu ini daripada lelaki untuk perempuan ok)
Lagu ni layan weyh..Bila tengok vclip rasa lawak pun ada. kah!



Layan lirik juga walaupun ulang-ulang sahaja.
hahaha!

Kaulah bidadari dalam hidupku
Yang selalu hadir di dalam mimpiku
Bunga yang selalu harungi hariku
Anugerah Tuhan yang sempurnakanku

Bila kau jauh
Aku selalu rindu
Bila kau ada
Hatikan berbunga

Ku akan selalu menjadi bintangmu
Menerangi gelap dan mimpimu
Aku setia di sini mengusap tangismu
Menemani sunyi di hatimu

ooo..oo..ooooo..ooo..oo..oo...

P:
Bila kau jauh
Aku selalu rindu
L:
Bila kau ada
Hatikan berbunga

Ku akan selalu menjadi bintangmu
Menerangi gelap dan mimpimu
Aku setia di sini mengusap tangismu
Menemani sunyi di hatimu

Ku akan selalu menjadi bintangmu
Menerangi gelap dan mimpimu
Aku setia di sini mengusap tangismu
Menemani sunyi di hatimu
ooo..oo..ooooo..ooo..oo..oo...

p/s : lama sudah tak download lagu-lagu baru yang hit di radio. Di handset semua algu-lagu lama dan dah outdated!

14 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics