Followers

Friday, October 29, 2010

Senarai Blog-Blog kesayangan NoorAfzan!

Announcement :

Esok saya buat entry tutorial nak guna dan masukkan referer.org dalam blog. Tapi untuk pengguna blogspot sahajalah ye.

Saya mula serius berblog pada 07hb Jun 2009. Iaitu tarikh mula saya aktif balik berblog menggunakan blogger.com. Sebelum itu saya dah aktif berblog di wordpress sejak 2007 lagi (sebelum wordpress, guna blogspot juga. Tu yang ada entry sejak 2005). Tapi sebab rasa macam wordpress tu macam tak berapa' kena' dengan jiwa saya maka saya tukar ke blogspot.

image

Tajuk memang tak boleh belah. Tulisan kecil BESAR kecil BESAR. Mesti sakit sahaja mata orang baca. Masa guna wordpress entry saya dalam bahasa Inggeris. Bila tukar ke blogspot terus tukar bahasa Melayu. Tak ada sebabpun tukar bahasa.Saja-saja.

Kalau ikutkan sudah setahun lebih saya betul-betul aktif berblogging. Masih mentah lagi kan. Dan baru-baru ini saya menang contest cikgudahlia dan hadiahnya ialah domain sendiri. So, url sayapun bertukar daripada http://noorafzan.blogspot.com/ menjadi ;

http://www.noorafzan.com/

Tapi masa itu saya dah terhilang bloglist kawan-kawan. Bukan mudah mahu mengingat semuanya sekali. Banyak woo. So, kawan-kawan yang rasa macam dah masukkan blog url saya dalam list korang tapi bila check kat bloglist saya ini tak ada, bawa-bawa lah bertenang. Tinggalkan komen di entry ini ye. Saya akan buat bloglist khas ‘Blog kesayangan NoorAfzan’ untuk anda di sini. Komen di entry ini ye. Kalau komen di shoutmix saya tak layan deee.

p/s : Saya dalam process nak kurangkan bloglist.

p/s/s : masuk entry yang ini, sudah 4 entry saya publish guna Windows Live Writer (WLW). Memang best woo.Nak download WLW juga?, bolehlah terjah SINI.

Sebelum itu saya nak ucapkan terima kasih kepada blog-blog ini sebab meyumbang trafik untuk blog saya. Sikit atau banyak tetap meyumbang juga kan.. (kalau ikutkan hanya blog-blog ini yang link kan blog saya).

The Other Khairul

theotherkhairul.blogspot.com

Cahaya_Kebahag!aan

akubdkkampong.blogspot.com

~R.E.D. is equal to Z.I.R.A.~

ierazirared.blogspot.com

live each day as it comes

yott-yott.blogspot.com

Ammar Afandi: Finding The Truth

ammarafandi7.blogspot.com

All About Weddings by Zaifie Zainal

zaifiezainal.blogspot.com

...berjalan tanpa henti...

lorongsufi.blogspot.com

AkU dAn SeSuAtU...

akudansesuatuz.blogspot.com

~ "I will love you until my heart stops beating" ~

farafarsha.blogspot.com

DaRi Aku UnTuK Aku..

hidayahishak.blogspot.com

! SUFFER8ZINE TERRITORY !

suffer.frenzyfm.my

Cayril-z

cayril-z.blogspot.com

Not So Petite Journey

ofthedailybumf.blogspot.com

Perjalanan Hidup Seorang Fanapicaholic

fanapicaholic.blogspot.com

BEN ASHAARI

www.benashaari.com

Aimi's Colourful Life

aimi-az.blogspot.com

tryingtobehonest.blogspot.com

tryingtobehonest.blogspot.com

This Is My Territory

mijikemamang.blogspot.com

nizamsani

nizamsani.blogspot.com

||miss lolly's page||

lollylurveff.blogspot.com

Sebuah Kisah

fullblass.blogspot.com

|.mAr@ZiEy.|

amormarziey.blogspot.com

UTM Blog Aggregator

utmbloggers.blogspot.com

@Lambaian

alumnilambaian.blogspot.com

Makcik Boleh Tak Jangan Pakai Tangan Bogel | Blogger 20 Sen™

www.ubipanas.com/2010/10/makcik-boleh-tak-jangan-pakai-tangan.html

*its not easy to be me*

www.cikhelena.com

SaYa iTu iNi

sayaituini.blogspot.com

dan sebenarnya...semusim rindu...

asleenda.blogspot.com

Boutique Cintahati Collections

www.cintahati.com

SEKSINYA AWEK MU, BINI MU | the blocked blog

www.unfiltered-madness.com/2009/11/seksinya-awek-mu-bini-mu.html

LadyWaleane

ladywalyndabelle.blogspot.com

DaHLia's JouRNaL ™ | Blogging is a way of Experimenting

www.cikgudahlia.com

Links Exchange Silampuneon

neonhotlink.blogspot.com

Hana Love Nest

hanalovenest.blogspot.com

•❤•.¸✿ bila si Kidal mula menaip ✿¸.•❤•

belleshah.blogspot.com

celoteh aidaeffa

aidaeffa.blogspot.com

¥ α Ŋ α Đ z µ £

yanadzul.blogspot.com

Miss Moonlight ♥ ♥ ♥

anisyunus.blogspot.com

HAZIQUE MIRZA

apakaumerepek.blogspot.com

~ HiKaYaT NahDatuLiZaH ~

nahdatulizah.blogspot.com

SILA MASUK & S E L A M A T D A T A N G K E sgkasai

sgkasai.blogspot.com

...Hidup Yang Penuh Warna-Warni...™

destiniey.blogspot.com

Teratak Impian Ibu

teratakimpianibu.blogspot.com

.::flytothesky::.

www.smileyfiza.blogspot.com

celoteh ckynwan

ckyn1501.blogspot.com

UpReloading.blogspot.com

upreloading.blogspot.com

nadia ar-rumaisha

nadiadania.blogspot.com

'

nmmy84.blogspot.com

It's My LiFe: cara pakai tudung atau selendang untuk majlis tunang/nikah/sanding (shawl and tudung tutorial)

soulain.blogspot.com/2010/05/cara-pakai-tudung-untuk-majlis.html

JaLiNaN KaSiH

angahfarah-jalinankasih.blogspot.com

IRONI SEBUAH KEHIDUPAN

syilashaban.blogspot.com

Writing-Therapy

nianeya.blogspot.com

Flora_exotica

floraexotica08.blogspot.com

kuehbakar

kuehbakar.blogspot.com

yang baik

yangbaik.blogspot.com

blog muaz: manggis

muazkkgp.blogspot.com/2010/10/manggis.html

:: TRAVELOG KEJUJURAN ::

aishahumairah29.blogspot.com

LuahFikiran ...Mari kita ...

luahfikiran.blogspot.com

Zuewairy

zue86.blogspot.com

Pangkin4rest

www.pangkin4rest.com

..DiaRi BoNDa..

aidiena.blogspot.com

IkutSukaAku - Isa

www.ikutsukaakuisa.co.cc

Ini Kisah Keluarga Amani

adamruslan.blogspot.com

Jalan Kehidupan AtieAbid

atieyiko.blogspot.com

suratan kebet0lan

nazirulhazwanws.blogspot.com

~sCeNerY oF LifE~

yusranorzan.blogspot.com

TUTORIAL

strawberry-lynn.blogspot.com/p/tutorial-blogspot.html

Bila Jari Menaip|Makanan|Wayang|Celoteh|Tauladan|Tips

senseiabil.blogspot.com

DeSIgn ARt's GaDis KaMPuNg: MAKE UP GUNA PHOTOSHOP: HILANGKAN JERAWAT

nukilangadiskampung.blogspot.com/2010/10/make-up-guna-photoshop-hilangkan.html

sarah-al-idrus's bloglist

sarah-al-idrusbloglists.blogspot.com

Semua blog-blog ini best-best belaka. Tak percaya try la klik-klik. Ramai juga blogger femes yang masukkan saya dalam link mereka. Terima kasih kerana mencemar duli memasukkan blog picisan saya dalam bloglist anda.

Semua blog-blog ini best-best belaka. Tak percaya try la klik-klik. Ramai juga blogger femes yang masukkan saya dalam link mereka. Terima kasih kerana mencemar duli memasukkan blog picisan saya dalam bloglist anda.
Saya guna referer.org untuk generate list referrer blog saya. Tak tahulah accurate ke tidak. Kalau korang nak tahu siapa yang link kan blog korang di blog mereka bolehlah try. Free je. Klik link referer.org.

p/s: nampaknya ada pertambahan dalam list referer.org saya hari ni, malam nanti saya update yea dah update kat bawah ini. Dan blog yang tersenarai dalam entry ini akan saya masukkan dalam bloglist saya ini. =). Tapi benda alah ini tepat ke sebab rasa macam ada blog yang saya check ada kat bloglist tapi referer.org tak trace.

molmolla

kupasrah.blogspot.com

100penulis: Mesti Serbu

www.100penulis.com/p/mesti-serbu.html

http://nothingzorro.blogspot.com/

nothingzorro.blogspot.com

Faarihin

faarihin.blogspot.com

alizan punya cerita

alizan75.blogspot.com

Mutiara Sara Mysarah: [ Luahan ] Tension dan tak puas aty!

pearlmysra.blogspot.com/2010/10/tension-dan-tak-puas-aty.html

Eifa stories...: 1st Lucky Draw by Atie Aizam

eifanajmi.blogspot.com/2010/10/1st-lucky-draw-by-atie-aizam.html

CikLilyPutih Story's

www.ciklilyputih.com

Twenty-O-Five Diaries

alsofieasha.blogspot.com

SaYa iTu iNi

sayaituini.blogspot.com


70 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics