Followers

Sunday, December 6, 2009

TV Baru..Rumah Baru..

Ingat tak pasal hadiah cabutan bertuah yang saya terima masa Annual Party company saya..?
Yang dapat TV tuh..
Kalau lupa atau tak pernah tahu, sila rujuk sini
hehe...
Kali ini nak share pasal TV itulah..
Dia dah selamat duduk di rumah my sis.
Tak besar manapun TV nya tapi rasa nak pelempang jugaklah kalau yang dah dapat tu tak reti bersyukurkan..
(ganasnya ayatku ini..huhu~)

Mak saya sedang 'berlakon' layan TV..
Rumah baru my sis dah selamat di cat kaler putih...
Sebelum ni kaler pink macam kat dalam entry nih..



Langsir itupun 'kebas' dari rumah sahaja..
Tak payah nak beli2 yang baru daaa~
Duit dah banyak habis untuk kahwin..

Last week abang kepada bakal abang ipar saya datang dari sabah..
Tinggal di rumah ini.
Lepas ini mak dan ayah dia pula akan menyusul..
Meriahlah rumah itu nanti..
Selamat datang orang Sabah..ekeke~

8 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics