Followers

Sunday, December 13, 2009

BLACK & WHITE PHOTO Contest.

Saya join contest lagi..
Kali ini anjuran Ezzan Yusop..
so, syarat-syaratnya adalah...



  • create an entry (bukan Sticky Entry) with the title BLACK & WHITE PHOTO Contest. tidak perlu elaborate panjang lebar because i myself kalau nak masuk contest tak suka buat entry yang bercerita. sebenarnya kalau takat hanya gambar sahaja pun dah mencukupi hehehe ;p tapi kalau nak juga elaborate, i don't mind :)
  • upload ONE BLACK & WHITE PHOTO OF YOURSELF. ye gambar DIRI ANDA SENDIRI yang hitam putih yuk and leave a comment on this post that will directly link back to your post.
  • copy the above logo and paste it on your entry and please...link it back to this entry ye kawan-kawan :D (oh ye, you might want to resize the logo to fit your column size. sebab photo ni saya upload guna photobucket!)
  • this contest ends on 31st December 2009.

  • Contest yang senang gitu..
    So, saya rasa nak letak gambar ini..


    Kalau nak join sila ke sini ye..=)

    5 comments:

    Blog Pasal Shaklee lah~

    Related Posts with Thumbnails

    Dah menjadi sejarah~

    Web Analytics