Followers

Sunday, December 20, 2009

Beratnya blog saya..?

Jalan2 singgah kat Ezany-kun nya blog..
Tertarik nak timbang blog saya..
Maukkan je url saya kat dalam box kosong pastu click butang check..
Resultnya taraaa~
Ezany-kun kata kalau lebih 100kB dah kira berat berlebihan..
Hoho..233kB..lebih 2x ganda tuh..
tapi saya rasa taklah berat sangat kot..(perasan..=))
Blog saya ni ambil masa lama sangat ke ek untuk loading bila nak view page?
Any comment from viewers..?

Kalau terbukti berat, konolah saya adjust2 berat yang berlebih tu..
huhu~
Taknaklah hilang viewers semata-mata kerana blog susah aka lambat nak loading..

Anda nak try test check berat blog? Sila ke sini ek..

8 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics