Followers

Sunday, December 27, 2009

Trip to Kluang~Versi 4

Malanglah sebab masa kat bilik pengantin, kamera saya kehabisan minyak..
ops..tak..kehabisan bateri..(kamera ada ke yang pakai petrol?)
Jadi, terpaksa minta ehsan kawan saya punya kamera henpon untuk merakam saat indah kedua mempelai disatukan atas pelamin anganan..
hoho..
So, picta2 lepas ini cilok from my fren..Maisarah..

Lepas itu, pengantin lelaki sampai...
Macam2 kan adat Johor..
Mula2 kena tengok pencak silat..
Rasanya pengantin kena 'hulur' kat orang yang silat tuh..
Kemudian, pengantin lelaki kena melepasi 3 'tol' yang terdiri daripada saudara mara pengantin perempuan..
Setiap tol adalah dalam 6-8 orang..
Last sekali tol besar iaitu Mak Andam..
Haha~(pokai la sekejap..)
Part tol2 tu memang first tengok dengan mata kepala sendiri..
Sebelum nih tengok kat TV je..
Bersanding lambat kat sini..kul 2.30..

syahdunya tengok dorang berdua ini..

Pengapit lelaki dan pengantin lelaki itu saya kenal lama dah..
Sejak tahun 1 kat U lagi..
Mereka berdua nih ketua dan penolong biro kebudayaan kolej..
saya anak buah dorang..
Abang Hamim dan Abang Khai( pengantin)

Serius segan sebab bergambar sebelah pengantin lelaki,,
Siap minta kebenaran daripada Farah lagi..

Masa ini mereka nak pergi makan beradab.
Kami terpaksa pulang dulu..
sob2..sedih nak tinggalkan mereka..
Baru perasan akan banner gambar mereka berdua kat belakang nun..
hehe~

So, lepas sahaja bersanding tu kamipun terpaksa gerak balik..
Kul 3.30 cam tu kot kami gerak..
Kat sana kami jumpa Badrol dan GF, Zana dan BF, Uyun, Kak Haida dan Hasni sahaja (yang kami kenal kat UTM dulu..)..
Yang lain mungkin sampai lambat kot..
Farah inform Bapak n the geng, Farhan dan isteri, Muhsin dan isteri sampai lewat petang..
Masa khemah dah nak dirobohkan..

Hmm..
Agak2 ada sambungan tak?
Versi 5?
Entahlah tunggu dan lihat sahajalah yea..=)

6 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics