Followers

Tuesday, December 22, 2009

Trip ke Kluang~versi 1..

Alhamdulillah..
Terima kasih kepada sahabat2 blogger yang mendoakan keselamatan kami bertiga ke kluang..
Akhirnya berjaya gak saya drive jauh2 ahad lepas..
Pagi2 sesudah subuh, gerak ke KL untuk menjemput sahabat pertama..
Disebabkan tak familiar dengan jalan di KL, Saya lost..
Tak jauh sangatpun daripada lokasi asal..
Akhirnya saya tunggu dia dekat Petronas berhampiran sekolah Kebangsaan Melawati..
Bermacam-macam pesanan dan tunjuk ajar yang diberikan oleh ayah kepada sahabat saya itu.
Dia bagi direction mudah untuk ke destinasi seterusnya iaitu Bandar Baru Bangi..
Sahabat kedua saya tinggal di situ..
Kami sampai ke tempat kejadian kira2 kul 9.20..
Terus gerak ke Selatan melalui tol Bangi.

Perjalanan mengambil masa kira2 3 jam lebih..
Sebab saya kan pemandu berhemah..
wakaka~
(maintain 100~110 je kat highway..baik tak?)
Kira2 jam 12.30 kami sampai setelah terlajak hingga ke Bandar Kluang..
Sebenarnya dah nampak sign board taman tempat tinggal member tu tapi tak berapa yakin sebab ikut pada map ada SRJK kat simpang masuk tapi tak jumpa lak..
pelik2..~

Macam biasa ada episod2 sikit trip macam nih..
biarla saya selitkan sekeping dua gambar sebagai bukti..
Ni lah pelamin anganan menjadi nyata..
sile abaikan kasut yang menjadi sarikata di bawah itu ye..

Sila perhatikan cincin perkahwinan sahabat saya Farahdilah Idrus ini.
Cantik~
Gambar lain..?
jumpa lagi di versi 2 yea..

13 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics