Followers

Thursday, December 3, 2009

Rindu nak jogging~

Badan rasa lemah sahaja bila tak melakukan aktiviti sihat di hujung minggu..
Last weekend punya cuti saya cumi berjalan-jalan masa hari Jumaat aka Hari Raya.
itupun pergi satu rumah sahaja. Kata raya kan..
Makan sup tulang lembu korban dan daging goreng yang best..
Daging dan tulang fresh dari ladang gitu~

Tapi, Sabtu dan Ahad hanya di rumah..
Tak adalah duduk lepak layan blog sahaja sebenarnya tapi lebih kepada mengemas rumah..
seperti yang di ceritakan dalam entry nih..

Maka last weekend tak berjogging..
Rindu la pulak..
Hari tu saya tak tunjukkan pun wajah ke 3 yang join kami berjogging..
Kalau tak ingat, entry tu ada kat sini..
Kali ni saya nak tepek la wajah2 kami selepas jogging.
Ada ke lepas penat membuang kalori, di sumbatnya dengan kalori yang lebih banyak..
Makan2 la kan..
Roti canai plus milo ais..
Tak ada harapan la nak kurus kalau gitu kan..
hoho~
Wajah2 lapar menunggu makanan sampai~
My sis sompat lagi posing sebelah kereta kesayangan..



Saya yang buat2 tak lapar padahal lapar tuh..
Inilah dia cik Wan..pemilik civic biru idaman kalbu..

My sis minta pinjam kereta masa berarak pengantin nanti.
Berangan betul nak jadi mem besar gamaknya..

Saya kahwin nanti nak berarak dengan apa yerk gamaknya?
Ada siapa2 nak offer Mercedes or BMW 5 Series?
Kalau tak ada Ferrari pun OK gak..
(Berangan sungguh la~)

18 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics