Followers

Wednesday, December 9, 2009

Yeay...Blook idaman dalam tangan~

Pagi Isnin yang indah..
Saya medapati atas meja office saya ada 1 parcel..
Kecil sahaja..
Seronok kemain sebab dah lama tak dapat parcel..

Buka sahaja parcel itu Blook Hapacrita berbungkus kemas dalam plastik..
Bagus2..kalau kena air selamatlah buku ini..

Balik sahaja terus baca..
tapi tak habis baca lagi..
Nak simpan sikit cerita untuk buat ubat kalau hati tiba2 terluka..
Terkecik hati..
Terbesar hati..
Kalau ada orang berduka lara atau bad mood akan saya suakan buku ni untuk buat dia ketawa terbahak-bahak..

Ini kali kedua saya beli blook hasil tangan kawan2 bloggers..
Niat di hati nak dapatkan barang yang 'rare' di pasaran..
Sudah tentu blook ini susah untuk dijumpai di kedai2 buku biasa kan..
Sebelum ni saya beli Blook Konotasi..
Sekarang nih saya beli pulak Blook Hapacrita..
Kesimpulannya memang pecah perut la baca..
Tersu terang blog Hapacrita ni memang best..
Entry nya best2 belaka..
Ayat2 yang selamba digunapakai..memang tangkap hatilah untuk terus mengikuti blog ni..

20 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics