Followers

Thursday, December 10, 2009

Kadar Saman Lalu Lintas dah murah!

Klik kat table atas nih untuk tumbesaran..
Pagi2 dah dapat email from member pasal nih..?
Ni kadar tuk 2010 ke?
Macam menggalakkan lagi je pesalah lalu lintas..
Apa pandangan kamu2..?

Dengar juga cerita pasal isu ujian JPJ tuk dapat lesen memandu..
Tahun depan dah ada option untuk ambil lesen kereta auto sahaja.
Tak payah lagi nak tekan clutch dan tukar2 gear bagai..
Kalau macam itu memang senang la nak dapat lesen nanti kan..?
Tak payah buat ujian mendaki bukit sebab tak perlu lagi nak balance minyak dengan clutch..
Kalau manual, itulah ujian JPJ paling ditakuti..
Dulupun fail daki bukit juga masa 1st test..cett~

Tapi dah confirm ke ye?
Tak ada apa2 official announcement pun pasal ini.
Ke saya yang ketinggalan..=(

10 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics