Followers

Friday, December 11, 2009

Alhamdulillah..monang juge saya..

Salam allz..

Di sini saya nak umumkan bahawa...
Akhirnya..
Atas bantuan bloggers2 tersayang..
Saya dah menang loteri..pos bukan2..
menang contest..


Dalam cakap tak reti nak meraih undi tu saya dok gigih juga buat kempen..
Terima kasih banyak2 kepada bloggers2 yang dah vote saya sehingga semalam..
Ni sebenarnya kali ke 2 join contest sebenarnya tapi 1st contest kalah..
uwaaa...~
Kali ni..
Intan's Birthday contest ni saya menang..
Saya punya penyertaan ada kat SINI..


Seperti yang saya janjikan..
kepada yang ngundi,
Saya akan balas dengan mengklik2 nuffnang anda selalu..
janji!

34 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics