Followers

Monday, August 17, 2009

Layan tag from Mr. Teratakindah~


Dengan penuh besar hati saya telah menerima tag dari TERATAKINDAH...



1) Anda rasa anda HOT?


HOT..Agak panas gak cuaca hari ni..
HOT..rasa nak minat air yang panas2..
HOT sebab tak dapek pi kerja hari nih..aduiyai~~


2) Upload FOTO kegemaran anda




3) Mengapa anda suka foto ini?

sebab saya rasa saya cute dalam picture nih..
lalalalala~
(mode perasan dah on pulak..adesss~)


4) Bila kali terakhir anda makan PIZZA?


pizza..?
pizza la boheme baru je makan sabtu lepas..
ehehe~
boley consider ke tu?


5) LAGU terakhir yang anda dengar?

lagu pe ek namanya..?
adehla~
dengar..suke..
tpai xtau sape yang nyanyi..
n tak tau lagu ape..

6) Apa yang anda buat selain menyelesaikan TAG ini?

sambil angkat kain di jemuran..
sambil goreng ayam tadi..
sambil layan tivi~


7) Selain dari nama sendiri, anda suka dipanggil dengan NAMA apa?


err..nama sendiri sudaa~
x de gelaran lain kut~


8) TAG lagi 6 orang

Kak Syila
Abg Afiq
Aemi Biskutrajin
Luvida
cikYana
dayah isyak



9) Siapa no 1 bagi anda?

kakak senior saya dalam alumni lambaian~
kalau ada program selalu pergi bersama-sama~


10) Orang no 3 ada hubungan dengan siapa?

Entah la..sayapun tak pasti.
Sila tanya beliau sendiri yer..


11) Kata sesuatu berkenaan dengan no 5

blognya sgt warna-warni dan sweet..
baru jer memulakan hubungan istimewa dengan sesorang..
samoga bahagia serta bertemu jodoh dengannya.


12) No 4?

sahabat blogger yang cute dan sangat rajin melawat blog saya~
saya mula kenal dia from blog intanurufateha.


13) Siapa orang no 2?

senior lambaian juga..
bekerja dengan produksi yang menghasilkan Upin dan Ipin.
Blognya banyak cerita pasal dunia bersama produksi tersebut..


14) Bagi pesanan kepada orang no 6

semoga cepat bertemu jodoh dngan si dia..
semoga cepat habis belajar..
ehehe~
rindu laks kat UTM..


Hmm..
Alhamulillah dah habis..
Jenuh pikir nak bagi siapa tag nih..
Kepada yang TERKENA..
Anda adalah orang yang bertuah..
ehehehe~
Sile2 la yer..

8 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics