Followers

Saturday, August 15, 2009

Esok my sis's engagement day~lagi award from TeratakIndah



Picture di atas tidak ada kena mengena dengan entry..
Gambar diambil ketika tengah kerja kat office..
Tak ingat hari apa tapi baru2 nih la..
Tengah FREE..keje tak datang2..
layan la snap kejap..
ngeh2..
baju jaket tuh saya tak berapa suke..
x santek tapi terpaksa la pakai..
huhu~

Salam tengahari dari saya..
Pagi2 dah bangun untuk mengemas rumah yang agak2 macam 'serabuti'..
Esok majlis penting..
Ramai sedara mara nak penuhkan rumah kami..
Kena la standby semuanya..
yang penting BERSIH dan TAK BERSELERAKAN..
Ruang2 penting yang dijangka menjadi HOT SPOT..
Ruang tamu bawah dan tengah (actually ada 3 ruang tamu..satu lagi ruang tamu atas..)
Dapur dan juga bilik bakal tunangan orang tu la..
Isk2..
Rasa macam 'tak biasa'..
Tak dapat bayangkan apa yang akan berlaku esok..
Almaklum la..first time..

Petang nanti nak pergi beli barang2 yang tidak cukup..
Kaya lagik pasaraya tersebut..
Hmmmm..
Orang penting yang bakal bertunang pulak baru nak balik rumah hari nih..
Dari hari khamis dia berada di MIRI..
Haha..
Punyalah rushing kan..
Nak bertunang express sebelum puasa..
Esok baru nak tetapkan tarikh nak kahwin laks..
So, sekarang ni masih belum confirm lagi la~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Yeay yeay..
Saya udah dapat award istimewa from Teratakindah.. a.k.a incik anas..
Blogger yang baru jugak la saya kenali..
Mari ushar beramai-ramai ke blog beliau di sini



Terima kasih yer bro..
U have a very nice blog also..

4 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics