Followers

Saturday, August 1, 2009

Tagged by Cik Intanurulfateha yang chumel~

Tagged by

Cik intanurulfateha telah tag saya.
Ok, haruslah saya komen pasal blog beliau dulu kan?
intan nih tengok comel je orangnya..
saya kenalpun melalui blog BF nya Hairi..
Blog intan sangat cantik, colourful dan penuh dengan cerita suke duke beliau yang best untuk dibaca~


1. Nak tau sangat nama singkatan korang,umo dan dok mana....???

Erm..nama singkatan saya Afzan, Noor atau Jang~
umur cume tua setahun dari intan..sweet 24..
skang duk kat Puchong, Selangor.

2.Tiap2 hari ke korang bukak Blog nih??? biasa kol berapa?? lama tak?

Hmm..
tiap2 hari..
biasanya time kat office..7.30am to 5.30pm (depends bile free..)
n then malam..sehingga kul 11pm..
lama jugak la..nak update post..nak blogwalking lagik..
hehe~


3.Bila dah on kat Blog...apa yg korang buat ek???

memula haruslah baca komen2 kat previous post..
lepastu pergi lawat blog kawan2 yang dah update cite baru..
tinggalkan jejak setapak dua..
pehtu baru wat post baru..

4.Penah tak sedang asik melayan intenet ni...
korang telah abaikan sesuatu....?

Yer..pernah..
Selalunya kalau tengah masak.
kadang2 perasan bila ada bau hangit..
haha~
blog addicted betul la~

5. Macamana cara korang masak maggie ek?

magie saya suke rendam je dengan air panas lepas tu bubuh sos cili maggi banyak2..
tuggu maggie kembang betul baru makan..
best woo~

6. hubby korang tau tak korang ada blog ni....
penah tak hubby korang baca blog korang????

hubby akak BF tahu ada blog..
Dia la yang introduce blog kat saya dulu..
tapi sekarang die pulak yang x aktif..
hmmm..
tapi die mmg silent reader tegar blog saya~

aku kasi tag ini kepada :


eyna's
taz
Asu
fadhlah
Faarihin
mamamanja
sonata
ayu


sekian, terima kaseh~

5 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics