Followers

Sunday, August 16, 2009

Dah kul 1.30 pagi nih..

Hmm..
Aduila..
Mataku dah berat nih..
katil dah memanggil-manggil tapi saya masih tak boleh nak tidur..

My sista masih belum pulang2 lagi..
Lambat betul la kan..
Sudah terlalu lewat rasanya nih..

Katanya kul 10 (x sure masa nih baru nak naik flight from Sarawak atau masa tu dah sampai KLIA..)
Masalahnya kenapa lama sangat..

Bila call tak jawab..
Bilamesej apetah lagi..
Adeh la..
Kite duk tunggu macam tunggu buah yang tak mau gugur..
macam tunggu kucing bertandukpun ada..
macam tunggu pisang berbuah 2 kali pun ada..

Sabar sahajalah mata dan hati..
mata sebab kena tahan daripada terlelap..
hati sebab kena tahan daripada rasa marah..
ahahahaha~

layan blogpun sudah..
jom layan facebook pulak..
add saya..

aliesyanor@yahoo.co.uk

till then..
dadadadada~
Nite all~

4 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics