Followers

Wednesday, August 19, 2009

Engagement Day of my SiS- Part 2

Salam..
Last post tiada picture tunangan orangpun kan..
ehehe~
Saja ja nak kasi suprise pada kamu semua..

Ok la..
saya update sikit lagi yer..
Bermula dengan picture orang penting kat bilik..
ade pulak si kecik berbaju merah..
adeh la~







hantaran2 secara close up..
Bermula dengan cincin ..





Kemudian laks barang tu 'langkah bendul'





Kemudian pula buah-buahan..



Last sekali kek secret recipe..
Tengok tuh..dah 'mendap' kek tu sebab dah lama berpanas..
Lepas je snap picture tu terus sumbat dalam peti ais..






Ni pula aktiviti sarung cincin ke jari manis oleh wakil pihak lelaki..
Tu dia kakak saya serba pink..
Tudung tu kalau tak silap dia beli kat Miri..
Cantik kan?
Meriah gitu..



ni ada pic random..die edit sendiri picture nih..minta saya upload kat sini..








Last sekali acara penyerahan cincin dan kain ela buat baju kurung kepada kakak sulung saya..
Bestnye jadi kakak dapat rasa cincin emas free~
Rasanya sayapun kena sediakan jugak nanti..
huhu~



K la..
last picture..
random gambar picture family..


babai..see ya next round..

11 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics