Followers

Wednesday, March 9, 2011

Gelagat comel :Video bayi ajak berborak!

Salam korang!

Tadi sahaja tengok youtube cari keyword lawak budak kecil. Sekali terjumpa satu video cute si kecil 4 bulan dah pandai ajak berborak dengan orang.



Actually, sayapun tak tahu bila sebenarnya bayi akan mula ajak orangberborak macam dalam ini tapikan anak buah saya di usia 2 bulanpun dah pandai nak ajak borak macam itu. Tapi ikut mood dia jugalah. Kalau ok memang dia akan buat bunyi sebijik macam baby dalam ini seakan-akan berborak dengan kita. Masa itu memang sangatlah cute. Geram sahaja tengok.

Nanti kalau ada peluang saya rakam aktiviti borak-borak anak buah sulung saya Aliya Batrisya itu. Sekarang inipun hidup kami sefamily agak berubah bila ada si kecil Aliya ini. Nak pergi berjalan jauhpun kena fikirkan pasal si kecil ini.

Ok da. Tu sahajapun nak update.
eheh.bai!

1 comment:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics