Followers

Wednesday, March 30, 2011

Kenapa Jackie Chan dilapor mati?

Salam korang!

 

Pagi-pagi saya tergelak baca paper hari ini pasal Jackie Chan.

Adoila, sudah tak ada kerja lain agaknya sampai orang yang masih hidup sihat walafiat dilaporkan mati akibat sakit jantung dalam twitter semalam. Malah RIP 'Jackie Chan' menjadi antara topik paling popular dalam twitter dan google semalam. Gambar di bawah ini bukti bahawa sampai hari inipun masih top carian pasal kematian Jackie Chan.



Hairan dan pelik juga?

Kenapalah isu ini boleh ditimbulkan ye? Saja nak cipta kontroversi ataupun sekadar nak ngetest market. Nak tahu Jackie Chan tahap kepopularitian Jackie Chan agaknya ye. Yang pastinya semua gosip itu tak betul belaka. Kedua-dua akhbar, Utusan dan Berita Harian melaporkan perkara yang sama.

Agaknya siapa pula yang menjadi mangsa selepas ini?

jeng jeng jeng.

ok da..

tu sahaja nak update hari ini. bai!

2 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics