Followers

Friday, March 18, 2011

Lagu Sedetik Lebih - Anuar Zain memang terbaik!

Salam korang!

Sekarang ini orang dok cari dan dengar lagi Anuar Zain ini sahaja. Semua dok sayang-sayangkan Anuar Zain bila dia nyanyi lagu ini. Best sangat ke lagu yang merupakan OST Filem Hikayat Merong mahawangsa yang bila MrK review terus rasa macam err..best tapi tak nak tengoklah.
huhu~

Sayapun dok carilah di youtube lagu 'Sedetik Lebih' ini. Bila dengar sekali rasa nak dengar lagi dan lagi. Penangan anak Pak Zain ini memang dari dulu sama sahaja. Tak pernah menyusut. Kalau korang nak dengar bolehlah korang terus taip 'sedetik lebih' di youtube. Akan keluar segala mak nenek lagu ini. Ada yang siap nyanyi balik dalam versi tersendiri. Nak tergelakpun ada tapi amat mengujakan.

Kat sini saya nak share lirik lagu Sedetik Lebih sahaja. So jom layan lirik sama-sama.
SEDETIK LEBIH

Setiap nafas yang dihembus
Setiap degupan jantung
Aku selalu memikirkanmu

Dalam sedar ibuai angan
Dalam tidur dan khayalan
Aku selalu memikirkanmu

Chorus;
Ternyata kuperlukan cinta dari dirimu sayang
Barulah terasa ku bernyawa.

Kasihku…
kuamat menyintai kamu
Kerana kau beri erti hidup
Ku kan terus mencinta sedetik lebih
selepas selamanya.

Di kala penuh ketakutan
dengan badai kehidupan
Kubersyukur adanya kamu
Biarlah kehilangan semua yang dimiliki di dunia
Asal masih adanya kamu

Ulang chorus*

Ok lah, itu sahaja kali ini. Talian internet tidak best sekarang kan.
Router kat rumahpun dah rosak. Tak boleh nak berinternet di rumah.

2 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics