Followers

Sunday, November 22, 2009

New Look after 2 months make over~

Nak tengok rupa lamanya~
tapi sikit je la..
pic tyme dio accident dolu~
sobab2 utama make over di buat..
klik sini

Humang aih..
sila la tengok..
Dah tak muat garaj rumah tuk kereta2 ini..
takpe, awal tahun depan, kereta kelisa tu dah tak ada lagi..
Dah pindah sekali dengan tuannya..
ekeke~




Kereta depan sekali itu kereta iswara yang banyak jasa..
Setiap kali nak belajar kereta untuk ambil lesen, kereta ni akan digunakan sebab itulah satu2nya kereta manual kat rumah itu..
(Kakak, Adik Atan dan saya belajar pakai kereta itu..)
Tapi sedihnya sebab kereta itu bateri kong sebab lama sangat tak start..
hmm..
kena charge dulu kat kedai la gamaknya~

15 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics