Followers

Tuesday, November 24, 2009

Annual Lunch Party yang best~

Party nih dah lama berlalu..
Tapi baru sekarang saya nak cerita..
Dah basi kut..
Company Annual Lunch party diadakan di Hotel Concorde, Shah Alam..
Seawal 11.15 dah gerak dari rumah dengan harapan sempat sampai sebelum jam 12.00..
Rasa-rasanya tak jauh sangat..
Tapi, masuk2 kereta je tgk minyak dah nak kering..terpaksa isi dulu..
Dan jalan ke Shah Alam di hari minggu tidaklah selancar yang dijangka..
Sesak jugalah..
Sampai2 sahaja dah kul 12.30..alahai~
Terus gi masuk dewan la kan..
Ok, inilah rupa bentuk dewan bahagian stage. Saya snap gambar ni pun dari meja makan saya.
Tak adalah jauh sangatkan.?
Kalau anda nampak, pekerja hotel yang serve makananpun kena pakai mask..
maklumnya ikut tema..
ekeke~


Kami duduk semeja dengan sahabat department lain yang telahpun berhenti unofficially (sebab sambung master)..
Sang isteri sahajalah, sang suami yang masih setia bersama company duduk di meja lain sebagai salah seorang AJK Party.Sempat saya ambil gambar pasangan ini yang nampak begitu serasi..
Mereka berdua ni boleh dikatakan pasangan pengantin baru..
Mereka Bazi dan Anwar berkahwin pada bulan July lepas..


Sempat juga saya snap picta bersama orang kuat department kami Kak Yan..
Beliau orang lama dalam company kami tu..
Dah lebih 20 tahun berkhidmat dengan penuh setia..
salute to Kak Yan.

Sebenarnya ada banyak lagi gambar tapi saya tidak sempat untuk upload di sini..
Lagi2 picta masa persembahan department kami..
dan juga gambar saya dengan MD..(Masa amik cabutan bertuah..)
Bukan senang nak bergambar dengan beliau..
Time kat office, dia serius sahaja.
Kalau ada kesempatan nanti saya update k..

14 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics