Followers

Thursday, November 26, 2009

Macam-macam bila nak raya~

Hari ini nak pergi jengah cinema tengok 2012..
Semalam amat keciwa sebab dah reserve ticket tapi tak sempat nak tebus.
Sampai2 sahaja reservation dah kena cancel.
Alahai~
Kami terlewat 5 minit sahaja daripada planning asal.=(

terus ke kaunter beli terus tiket untuk hari ini..
Gigih la juga sebab esokkan nak raya tapi sempat lagi nak gi mall.
Planning hari ini saya pergi kerja tak drive.(terpaksa Adik kesayangan menghantar)
Balik berjemput dan terus ke mall untuk tengok filem yang tengah hot sekarang ini.
Pagi tadi minta izin mak siap2. Pada mulanya dia macam tak bagi tapi lepas pujuk punya pujuk lepas juga..
Janji nak balik seawal yang mungkin..

Balik karang kena menggembleng tenaga la siapkan juadah untuk raya esok.
Bersengkang mata la nampaknya malam ini..
Baju raya takdepun..
Pakai sahajalah mana2 baju kurung yang ada.
Lagipun rumah under 'construction' untuk majlis kakak tak lama lagi..
Jangan salah faham ye..'construction' ini tak melibatkan 'kerja-kerja tukang buat rumah'.
Hanya lebih kepada 'deko-deko' sahaja..
Ala-ala deko bersama eric gitu..

Dalam pada tak drive hari ini,
Sempat lagi beli brownies yang sedap sekotak (Harga RM60.00).
Tempah kat officemate sahaja.
Lepas itu memborong tudung2 yang 'pakai sarung sahaja'..
Supplier besar baru bawa sempena raya.
Saya ambil 11 helai untuk try match dengan baju2 yang ada kat rumah.
Kalau tak match saya pulangkan semula.
Ambil yang nak sahaja.
Suka sebab kali ini tak ada corak aka plain sahaja..
Harganyapun murah RM8 sehelai dan jenis labuh gitu.
Nanti ada kelapangan saya share picta kat entry akan datang.

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Saya nak ambil kesempatan untuk mengucapkan

SELAMAT HARI RAYA AIDIL ADHA

kepada kamu2 yang sudi melawati blog saya ini.
Terima kasih tak terhingga lagi2 yang gigih klik2 kat nuffnang saya..
Sila klik2 lagi ya..

10 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics