Followers

Monday, November 16, 2009

Semalam marathon...part 1

Dari pagi sampai malam saya keluar..
Sebenarnya ada 2 je hajat..

1) pertama..nak gi cari baju tuk jadi pengapit on my sis's wedding.

2) kedua..nak pi hantar hadiah kepada pengantin baru..aritu time wedding lupa nak bawak..

Tapi, rasa macam terlalu banyak perkara merintangi antara yang number 1 dan number 2 tu..
Nak dijadikan cerita, kami nak beli baju kat IOI je..
Tapi, baju yang saya dok berkenan tu takde la pulak..
alahai~

Terpaksa la cari alternatif lain..
Bertanya la pada 'Kak Long' kami port2 lain tuk cari baju macam tuh..
Katanya gi Tesco D'sara, The Curve, Maju Juction, Semua House..
Pendek kata semua tempat tu kami jelajah kecuali Semua House.
Malangnya hati ini tak berkenan..
Nak cari baju putih berbatu merah bukan main susah rasanya..

Lepas pergi Maju Juction tu, kami singgah ke Wangsa Maju.
Tujuannya nak hantar kad jemputan kepada Uncle.
Lepas tu, tengok jam dah 6.30..
Berdesup cari masjid terdekat tuk Asar..
Sebenarnya ada emergency call from member yang tertinggal kunci kete dalam kete yang dah di lock.
Location kat Alpha Angle (betul ke ejaan nih..)..area Wangsa Maju gak..
Akhirnya berjaya juga selesaikan problem kawan tuh menggunakan pembaris besi..

Menarikkan..

IOI - Tesco, D'sara (including Ikano n The Curve) - Maju Junction - Alpha Angle

Memang tak pernah marathon macam tu selama ini.
Kaki dah start rasa sakit2..
Sampai hari ni pun rasa sakit lagi..
alahai..

4 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics