Followers

Thursday, November 5, 2009

Nuffnang oh Nuffnang..

Saya on Nuffnang nih sejak bulan May lepas rasanya..
Alhamdulillah, daripada zero earning..
Sekarang dah jadi RM23.25..
Saya ingin mengucapkan terima kasih kepada yang sudi klik2 kat iklan2 yang tersiar di blog saya ini setiap kali anda melawat..
Tanpa anda, tidak mungkin saya dapat mencapai jumlah tersebut..
Walaubagaimanapun lebih daripada separuh amount tersebut diatas diperlukan untuk cash out..
So, tolong2lah sesama bloggers untuk meningkatkan earning amount masing2..
bak kata orang.."What u give u get back"..
Actually tak susah manapun..
Just klik n then bila website tu keluar, tak perlu buat apa2..
Kalau tak berminat untuk menyelongkar iklan itu dengan lebih lanjut, tekan je butang 'X' kat bucu atas belah kanan page tu..
hehe~
bak kata orang " klik je boleh dapat duit"..

p/s : kepada yang tak on Nuffnang lagi, aktifkan sekarang..yeay..tak rugi..
klik je sini

4 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics