Followers

Tuesday, October 27, 2009

Kalendar 2010~received..

Kalendar 2010 sudah confirmed..
Walaupun masih berbaki 2 bulan untuk 2009 pergi, namun sudah ada perancangan cuti untuk awal tahun depan..

Alhamdulillah tiada member2 yang merancang untuk kahwin tahun 2010..
ke ada? sila reveal di sini ye..
Cuma ada majlis sambut menantu for my lovely sis kat Sabah..
Yippie..will be my first time naik flight..
Tak sabar pula rasanya..

Perancangannya..
Akan bertolak petang rabu (27 Jan 2010)..
Majlisnya mungkin sabtu or ahad (30 or 31st Jan 2010)
Kami akan berangkat pulang hari selasa (2nd Mac 2010)
Terpaksa ambil cuti total up 5 days.
Itupun kalau rabu tu larat nak masuk kerja..
hoho~

Seronok tengok calendar ni sebab semakin kurang working saturday..
Ada 4 sahaja..
Yeay!
Siapa je suka kerja hari sabtu kan..?
Saya?
Tak suka..tak suka..
Mood cuti time tuh..
Tapi yang bestnya hari sabtu jalan tak sesak...
Seronok sahaja bagi yang 'drive' ke tempat kerja..

Bagi yang dah kerja, dah rancang pengurusan cuti tuk next year?
bagi student lak, dah rancang ke nak wat pe cuti hujung semester nanti?
saya dulu cuti tak rancang apa2..
Duduk rumah sajalah..
Selalu je set up apa2 perkara last minute..

Sebabnya, banyak perkara yang rancang awal tak berapa menjadi.
tapi kalau decide last minute, menjadi pula..
macam mana tu?
alahai~

2 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics