Followers

Friday, October 23, 2009

2 days 1 night at KB~Part 3

Err..nih edisi khas untuk tunjuk hantaran2..
Tiada sorang manusiapun ada dalam part 3 ini..
sila layankan aje..


Ni view keseluruhan pentas aka tempat persandingan sahabat saya tempoh hari..
Ni fokus pada kerusi warna emas..
Ni pula fokus pada tempat merenjis (hiasan saja..)
Ni pula view belah kira dan kanan pentas..cantik kan?
Bunga pahar putih di hadapan hitan di belakang..


Ini pulak hantaran yang dibalas belah perempuan kepada lelaki..
Ada sebelas kalau tak silap..


Ini keseluruhan hantaran..

Ini pula bunga telur dengan pulutIni buah-buahan..err..tengokpun dah tahukan..
Kek perkahwinan yang nampak best..
Ini sejadah..
Tali pinggang ngan apekah itu..slack ye?
songket bentuk handbag..
kasut..
Kitab AlQuran
Baju kmeja sekali neck tie..
tenggolokpun ada..
baju melayu sama itu butang..


Hnataran warna hitam plus perak gitu..
Ekslusif..

belah lelaki balas untuk pihak perempuan hanya ini sahaja yang termampu..
Semuanya telah dimasukkan dalam hantaran berbentuk anyaman bakul..
so, kalau take photopun tak berapa nak nampak..
Kalau dikira ada 9 dulang..



Antara hantaran yang saya nampak, handbag, kasut, sejadah, kek, bunga pahar..
yang lain saya tak nampak kelih..
Next, part 4 la pulak..
see ya~

4 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics