Followers

Sunday, October 4, 2009

Diko ku kuat merajuk..

Kucing Diko ku ditinggal baru 4 hari jer..
(KES BALIK KAMPUNG BERAYA)
Tapi sudah pandai merajuk..
Pastu pulak jadi manja terlebih..

Hari pertama dia buat2 tak kenal kat semua orang..
Sombong gitu~
Esoknya, alahai manjanya..
Bile letak kat riba, terus lentok kat situ tak nak lari..
Selalunya kalau dah 2,3 minit diriba, dah geliat nak lari..
tapi , hari tu memang baikkk..

Selalunya sombong tapi hari tu..
alahai..mengiau-ngiau kat kita minta didokong..
persis anak kecil kan?

Sempat saya snap 2 picta dia..
Comel..wat muka lagik tuh..
mata bulat jer..manja gile~
sile2 la tengok..


Orang kata memang x elok amik gambar kucing, tapi tu la~
Dah lebih 9 thn pun usia dia..
Dia memang spesies kucing berbeza..unik..lain daripada yang lain..
saya penah citekan pasal die beratur nak masuk toilet~
tak hingat dah entry mana satu..
Ada lagi sikap pelik die yang saya x reveal lagik..
jeng jeng jeng..
tungguuu~

3 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics