Followers

Wednesday, September 30, 2009

Keteku selepas 2 bulan..~

Dah 2 bulan usia keteku..
Erm..masih terlalu awalkan..
Sedangkan dah ada 2 kesan calar..
huhu~
semuanya berlaku di rumah...
yeee..di garaj rumah sendiri..
Nasib baek la kat jalan die BAIK..

1st calar tu kena masa nak masuk parking ke dalam..
lupa lak ada satu besi concrite yang terjuntai baik punya kat belah bawah..
Sedar2 dan ada kesan lekuk kecil kat keteku~
ukuran diameter 1cm rasanya..
alahai..~

sedih jugak la~

2nd time kena masa nak kuar dari umah, i ngat nak gi majlis buka posa kat umah member.
tapi, masa reverse tu x pasan body dah terkena kat motor abg sedara yang parking betul2 tepi kete aku..
sampai terjatuh la motor tu..
sib baek sikit jer..
tapi tetap ada satu garis sepanjang 3cm kat kete tuh..

Memang kalau sekali pandang tak ada ape kesanpun kat kete tu..
Tapi bila tengok betul2 memang nampak la..

p/s: To BF, sorry tak bagitau pasal nih. Malu la sebab salah saya sendiri..
Awakpun tak perasankan ada calar kat kete saya?
tul x?

5 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics