Followers

Sunday, September 27, 2009

Fantasy Game..apekah?

Entah macam manalah saya boleh terjebak dengan games nih..
Atas ajakan kawan2 saya join la game nih..
Tapi saya memang betul2 baru nak bertatih..
So, dalam group kami tuh, saya la yang paling corot..
alahai~
X pe la..
saya memang kureng sket bab2 football nih..

Tapi best jugak sebab at least tak ada la jauh sangat ketinggalan.
Cuma beza beberapa point je..
Dah kata tujuannya nak meramaikan majlis..
err..memeriahkan aje..
Nak menang tu jauh sekali..

Kepada bloggers2 yang teringin nak cuba game nih..
Sile la ke address nih..
http://fantasy.stadiumastro.com/
Ada peluang tuk menang duit tau..
ahaks~

Kite cuma bertindak sebagai pengurus pasukan jer..
Choose pemain2 yang kita suka..
Game ni pun free je..
X yah kuar duit..
Cuma kena spend masa dan tenaga tuk perah otak pilih players je..

Good luck my fren~

5 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics