Followers

Monday, September 21, 2009

Pic Raya semalam..

Salamz all..
Selamat hari raya Aidilfitri maaf zahir dan batin daripada saya..
Hari nih dah raya ke 2..
Hari nih juga saya sefamily akan berangkat pulang ke kampung halaman di Kelantan..
Actually, atuk dan nenek dah tak de di Kelantan.
Yang ada kat sana cuma adik beradik ayah sahaja.
Kebetulan, abang saudara saya akan kahwin pada 3 syawal (tomorrow..).
Sebab tu kami balik.
Biasanya kami balik Terengganu sahaja..(atuk kami dah pindah ke sana..)
Dan bukan Terengganu..

Saya akan pergi sana selama 4 hari..
Sehingga hari Khamis..
So, saya akan OFFLINE lagi..

Ni pic saya ngan ayah saya semalam..
enjoy..

4 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics