Followers

Monday, September 14, 2009

Things to update here~




Maafkan saya kerana semakin busy semenjak berpuasa sehingga tidak ada masa tuh update blog sendiri..
dah mula bersawang nih..
tapi, saya tetap ada masa tuk blogwalking..
walaupun tak sempat nak lawat semua..

Kat sini saya nak wat short things to do list untuk reminder..
(takut lupa laks kan..)

1) Nak selesaikan tag from Faarihin ngan Elienz..
2)Nak selesaikan tag from zeze ngan arina..(terkena balik daa~)
3) Nak update pasal kete yang accident tuh akan di 'make over' kan..
Baru pergi Cheras hantar itu kereta..
Lepas raya baru dapat balik..
4) Nak update pasal persiapan raya..(err..posa baru je belas2..)
5) Nak upate juga pasal majlis berbuka puasa pre-gathering kat bangi gak jumaat lepas..
6) Nak updatepasal buku2 yang yang saya beli.. (buku2 ringan..)
7) Nak review pasal buku Pelakar hasil nukilan Firol n da gang~
8) Nak review gak pasal hadiah spesel from amANI..(sangat best..)
9) oh..lupa nak update bergambar makan kat Seoul Garden ritu..(best..)

Agak2 ada lagi ke yang saya lupa nak update..
erm..ada tag kot yang saya lupa nak ambil..
aduyai~
mmg kebizian sekarang..
Terima kasih sebab masih sudi meninggal jejak di blog usang saya nih..
hoho~

14 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics