Followers

Tuesday, September 1, 2009

Sempat lagi ke nih?

Salam semua..
Selamat Hari Merdeka..
Ada dapat tag pasal merdeka from Putra dan Cayril-z..
Tapi masih releven kah untuk dijawab..?
err..pe nak kisah..inikan blog saya..
lalala~

ok,sile rujuk tag dibawah nih..

Apa yang anda buat pada Hari Merdeka?

Just duduk rumah tengok sambutan kemerdekaan dan cerita2 sempena kemerdekaan di TV..


Adakah anda mengibarkan Jalur Gemilang dirumah atau kenderaan anda ?

Selalunya ada bendera yang dikibarkan tapi tahun nih tak ada bendera laks..
hoho~


Apa perasaan anda bila melihat Jalur Gemilang dibakar?

Sangat marah dan kesal..Walaupun ia hanya kain pada mata kasar..ia melambangkan maruah dan harga diri kita sebagai rakyat Malaysia..


Lagu berunsur patriotik yang anda tahu?

Bahtera Merdeka (penah nyanyi dalam pertandingan time skolah dulu dan dapat jadi JUARA..)
Keranamu Malaysia
Tanggal 31 (lagu sudirman)



Tag ni terpulang lah kepada siapa yang rasa dia anak Malaysia.
nak paksapun dah lepas kan..
semalam merdekanya..
hoho~

2 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics