Followers

Wednesday, September 9, 2009

"BEAUTIFUL GIRLS WITH HIJJAB CONTEST"


klik kat banner untuk ke link penganjur contest cik puan lynna

Saya baru je jadi followers beliau..
teringin gak nak masuk contest nih..
saja suke2..
hik2..

berikut ialah syarat2 nak join contest nih..

TERMA & SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :

1. Terbuka kepada kesemua blogger yang menjadi follower saya secara langsung & tak langsung, mengikuti,terjumpa atau terbaca blog saya ini..hehe..

yeay..saya blogger dan follower awak..

2. Dengan Sukahati menjadi FOLLOWER Saya di Blog ini..

yeay..dah jadik followers..

3. Linkkan -KisahLynna.blogspot.com di blog anda.

saya dah link kan pada banner di atas..

4. Sila Add kan Baner Contest di side bar blog memasing

saya dah letak banner kat sebelah..

5. Sila link kan url blog anda di coment sy ini bagi memudahkan sy melihat pernyertaan anda.

sile check di comment box anda yer..

CARA-CARA UNTUK MENYERTAI NYE ADALAH :

1. Tulis title entry anda "BEAUTIFUL GIRLS WITH HIJJAB CONTEST"

dah

2. Sila uploadkan sekeping gambar anda bersama cara pemakaian hijjab,tudung, shawls yang anda rasakan paling hot+gojes+cantik menawan sekali..

tak tahu mana satu..Saya letak je yang nih..



3. Jangan lupa link kan penyertaan anda di coment saya agar mudah untuk saya membuat semakan..

udah di buat.. sile rujuk commnet box anda yer cik puan lynna..

16 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics