Followers

Tuesday, September 1, 2009

Hari ni kerja rasa cam terisi~

Alhamdulillah..
Betul tajuk tuh..
Sebelum nih rasa memang tak productive langsung bila puasa..
Lemau je time pagi2..
Bile dah petang dekat nak balik baru kembali segar..
lalala~

tadi pagi terisi dengan buat report..
Perah tenaga sikit..
So, kuranglah ngantuknya..

Menjelang tengahari..
Kena jadi tenaga pengajar tuk new staff..
ngajar pasal2 group sendiri je..
rasa cam perit je tekak eden sobab membebel tak berhenti..
hoho~
(first time wat training tuk new staff..sebab x cukup pengalaman lagik sebelum nih..)

then, rehat setengah jam..
masa nih la nak rest kan tekak eden yang perit..
Dah le bulan posa, x leh minum air..
Sabar je la..

Pehtu, lepas rehat.
Sambung ngajar lagi sampai jam dekat2 kul 2..
Pehtu solat..
Pehtu terus segar bugar sampai la sekarang..
ada kurang 1 jam lagi tuk stay sebelum balik umah..
yeay~
puasa ke 11 hampir udah ke penghujungnya..

Japgi nak gi bazar la..
Nak aim tempe masak sambal yang kering2 rangup tuh..
kecur je air liur tengok tempoh hari tapi x terbeli..
(sebab dah banyak sangat lauk..)
kalau ada roti arab nak beli satu..
dah 3,4 hari gerai tu OFF..
huhu~

see ya next round..
lalalalala~

8 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics