Followers

Tuesday, February 1, 2011

Pre-wed photoshoot : Thanks to Peroduarian!

Salam korang!

Last week ku ada mention yang ku ada sesi photoshoot for pre wedding for free of charge.
So, hari ini salah seorang daripada 5 photographer dah bagi hasilnya kepada kami.
Tapikan 1 sahaja yang edited. So, saya terpaksa upload 1 gambar sahaja. Aci tak?

Serius saya tak faham apa maksud Emansipasi itu tapi layankan sahajalah.
Bahasa anak cikgu bahasa melayu memang tinggi. Sama tinggi macam si dia juga.
lalalala~
Oklah, untuk tak menghampakan korang saya upload 1 lagi gambar.
Dengan biri-biri dan Patrick Starfish.

Cantik kan tempat kami photoshoot. Nak tahu kami berphotoshoot di mana?
Jawapannya adalah sebuah taman di Selayang. Cari sendirilah ok.

Ok lah, kalau ada lagi saya upload ok!
bai!

3 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics