Followers

Saturday, February 5, 2011

Lagu untuk si dia : Cinta matiku by Sixth Sense

Currently sedang dengar lagu ini secara berulangkali tanpa jemu. Lagu slot lestary TV3 terbaru Hani ini memang best didengar. Lirik dia memang agak keterlaluan memuja ciptaanNya tapi kadang-kadang hati manusia marhaen macam saya ini tak bisa lari daripada perasaan begini.  Tapi jangan sampai hanyut sudah ok. Kena belajar control. huhu~

So, marilah layan lagu ini sama-sama dengan saya. Memang tengah dalam mood macam lirik lagu inipun. .

Cinta Matiku – Sixth Sense


Akan ku biarkan dirimu
Merasuki hidupku
Akan ku biarkan cintamu
Meracuni hatiku

Kerna cintaku terlalu gila
Kepadamu yang kucinta
Kerna diriku tak pernah bisa
Hidup tanpamu

Chorus
Jangan pernah tinggalkan diriku
Jangan lepaskan aku
Walau setengah detik hidupku

Ulang Chorus

Kerna cintaku terlalu gila
Kepadamu yang kucinta
Kerna diriku tak pernah bisa
Hidup tanpamu

Ok, dah layan. Tak puas nyanyi. Boleh reply balik. hehe~ Siap lirik bagai kan. Pakej lengkap gitu.

Ok, bai!

6 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics