Followers

Thursday, July 7, 2011

Selamat Pengantin tak berapa Baru NoorAfzan & Fawzan

Salam korang!

Saya tahu netry ini macam dah basi kot. Sebab dah hampir sebulanpun saya dah bergelar isteri kepada suami tercinta, Ahmad Fawzan Abdul Aziz. Tapi, saya tetap juga nak share moment terindah kami. Sudah tentulah masa hari pernikahan dan juga persandingan. Tapi, serius cakap gambar memang tak berapa nak banyak. Jadi layankan sahajalah ini dahulu ye. Lepas majlis bertandang hujung minggu ini baru dapat full gambar-gambar daripada hari akad nikah sampailah habis outdoor majlis bertandang.


Tema kami ungu. Saya pernah baca dalam satu surat khabar stau majalah yang tahun ini tema perkahwinan yang paling popular ialah ungu. Sepanjang 6 bulan tahun ini memang betulpun. Ramai betul buat majlis bertemakan ungu. Cantik tak?


Ini pula masa selepas nikah. Tema putih krim gitu. Baju ditempah. Kain kami beli di Semua House buat hantaran bertunang dahulu. Cantik sebab bentuk macam jubah/dress labuh. Suami kata time raya puasa nanti boleh pakai. Tengoklah nanti kalau masih padan bolehlah pakai. Melaram habis raya pertama.

Ok lah saya sharing 2 sahaja picture dahulu. Nak banyak-banyak kena tunggu selepas majlis bertandang hujung minggu ini. ok bai!

p/s : Alhamdulillah, ada berita gembira tapi belum boleh dikongsi di sini. Kalau sudah konfem baru boleh bagitahu. =)

10 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics