Followers

Monday, June 8, 2009

Ya Allah..hari nih macam takder kerja di buat..

Assalam..
hari nih dapat macam-macam information berkaitan dengan projek kerja tapi...
entah macam mana dalam banyak2 tuh still not enough to made me starts with first move..
erm..
banyak info tapi banyak jugak yang berlubang..
yang macam fill in da blanks question tuh..
Answers bukan boleh letak suka hati jer ikut own decision..
Answers kena dapat dari Head Quarters yang kat Jepun tuh..
So, end up this day dengan blogging..
update sana sini since hari nih okay pulak server at office.
hehe~

Lepas nih kena wat kerja yang x related ngan projek sendiri..
means kita tolong orang orang lain punya project la kan..
esok dah ada dah planning nak wat apa..
Rasanya full-booked la kut esok..

Erm..
bila check balik statistik attendance hari nih..
Memang ramai sgt la yang amek annual leave..
Adakah disebabkan cuti2 sekolah..
Hebatnye penangan cuti sekolah nih kan sampai ramai yang minta cuti..
hehe~
semalam masa kat PD pun rasa agak lemas jugak la dengan kemeriahan orang ramai di hotel tersebut..
dan juga...
kemeriahan jalan raya dan highway dengan kenderaan hingga sesak la kan time pergi dan balik ke PD..
huhu..

ok la..
Udah abes lunch break la pulak..
Nanti kalau free akan di update..
Ntah macam mana rajin pulak nak update story..
Dah x sesimple nama blog dah kut..
Panjang berjela jer explanation..
hehe~

2 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics