Followers

Thursday, June 25, 2009

Kalah Tudung Ikin..Apatahlagi Tudung Saji..

Saya sebenarnya dah lama dapat email nih..
tapi tak berkesempatan nak update kat sini..
Jadi..
hari nih dengan segala hormatnyasaya kongsi apa yang saya dapat..
'Sharing is caring'
hehe~

Seperti mana tajuk tertaip di subject begitu juga la isinya.
Rasanya tak perlu cerita panjang..
Gambar2 di bawah nih dah bagi jawapan tepat..


First picture nih x nampak sangat..just nampak seperti di gadis yang bertudung melentokkan kepala di atas sebiji bantal..

tapi cuba tengok picture seterusnya..


masa nih aku dah start curiga la..Rupanya bantal tuh melekat elok kat belakang kepalanya.. Adakah gadis itu tidak rasa pelik..
Atau fesyen ini dah jadi kegilaan gadis2 lain di sana (tak dapat dikenalpasti identiti mangsa ini)

Bila tengok picture ketiga baru nampak la fungsi tudung nih..
Tudung gabung ngan bantal..
Boleh tidur ngan selesa di mana sahaja..
dalam train..
Apatah lagi dalam bas or plane..

Adakah tudung ini akan popular di malaysia seperti tudung ikin or tudung mawi..
tudung wardina..
atau tudung yuna..??
Kita tinggalkan soalan ini dijawab oleh 'masa'

Ada sesiapa yang berminat??
Rasanya belum sampai lagi ke Malaysia..
haha~

Photo credit to my friend..M*i bukan nama sebenar..

6 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics