Followers

Friday, June 26, 2009

Hikmah Kembara.. Mirwana + Faizal Tahir

Actually saya tiba2 teringin nak cari video pasal kembar2..
Sebab ada seorang sahabat di tepat kerja kan berhenti mulai tadi..
Sebabnya die akan menempuh kembara yang lebih bermakna dalam hidupnya..
Nak sambung menuntut di gua UTEM..
hehe..

Sedih tu memang sedih..
Lagu nih ditujukan kepada beliau..
harap2 die bukak la website saya nih..

Semua orangpun sebenarnya sedang mengembara di bumi Allah yang indah ini..
Setiap kembara ada hikmahnya yang tersendiri..Bergantung kepada diri sendiri la kan macam mana nak tafsir..
So, lagu ni sesuai juga untuk semua..
Layan yer..

Masa layan lagu nih anda kan nampak ada Faizal Tahir.
Lagu nih popular masa dia masih lagi anggota Mirwana nih..

6 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics