Followers

Saturday, June 27, 2009

Drama Hot Masa Kini - Nur Kasih

Dah 5 episod dah berlalu..
Excited je setiap kali tiba hari jumaat termasuk la semalam..
Tapi semalam plan x seindah yang diharapkan..
plan berterabur habis dek kerana ada segerombolan manusia datang umah..

Asalnya saya dari office lagi dah aim nak layan cite nih balik nanti..
Balik2 je cik jan bagitahu..

Kak N** Y*h nak datang nih..Si Anu (bukan nama sebenar) nak daftar U kat Sabah hujung minggu nih..


Ooo..lupa pulak nak bagitau..
Mereka nih datang dari jauh..
Nun dari Kelantan..
Si Anu (anak bujang Kak N** Y*h) naik flight dari sini..

Asalnya mereka mahu datang lepas Maghrib..
Tapi tu la..kita hanya mampu merancang..
Lepas Isyak baru mereka sampai..
Tengah syok2 tengok starting Nur Kasih terpaksa pulak tinggal...
Adeh la~

Anak dara kan..
Takkan nak tercongok depan tv kalau tetamu datang..malu seyh..
(tapi ikut hati nih memang tak mahu berganjak dari depan tv..huhu)
Maka buat pertama kalinya, terlepas nak tengok Nur kasih..adeh..

So, dok pikir nak buat macam mana ek..?
Rugi woo..cerita hot masa kini..
So, saya cari kat youtube..
Pergh..macam pisang goreng panas tuh..
Semua orang bagi rate 7/7 stars..
Dah ada pun episod 5..
APAlagi layan la kan..

Thanks to hamba Allah yang upload drama nih kat youtube.
Kepada yang tak tahu, citer nih setiap jumaat jam 9 malam di TV3..
Next week yang saya tahu ceritanya Adam nak balik Australia tapi tak nak bawa Nur Amina sekali..
Untuk tahu lebih lanjut.. tunggu jumaat keyh..lala~

Mari saya uploadkan trailer drama nih..
Lagu temanya sedap sangat..
layan..

7 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics