Followers

Tuesday, February 14, 2012

Mana gambar kahwin?

Salam korang!

 

Semalam tak update blog padahal ada banyak cerita nak dikongsi. Ada pelawat, Noraim tinggalkan komen di entry ni "Balas Komen Puteri Biru =)" bertanyakan pasal gambar kahwen. Oh, maaflah dik. Akak bukan tak mahu share. Akak nak sangat berkongsi gambar di hari bahagia akak tu di blog ini tapi apakan daya, sekarang ni akak hanya mampu update blog via email office yang tidak boleh letak gambar. Nanti akak cari masa untuk kongsikan gambar-gambar kahwen akak ye. Rasanya by hujung minggu ini boleh kot?

 

Rasanya selain itu ada beberapa janji yang tak tertunai lagi iaitu update entry bergambar percutian di Fraser Hill dan juga update entry bergambar rupa paras saya yang berubah secara mendadak sepanjang mengandung ini. Tapi bab gambar mengandung ini kadang-kadang rasa segan pula nak kongsi sebab err..montel sangat sekarang. Haha! Mungkin lambat sikit updatenya walaupun tetap akan di update juga.

 

Semalam datang kerja separuh hari sahaja sebab nak menghantar ibu mertuaku, ibu dan bapa saudara belah suami (kakak dan abang ipar ibu mertua) dan juga rakan sekerja suami  yang mesra dipanggil kakLong(dah jadi close fren dengan saya dan suamipun) pergi menunaikan umrah. Seawal pukul 12.30 iaitu selepas waktu kerja, suami datang menjemput sebelum kami terus gerak ke Bukit Beruntung, menjemput KakLong. Selepas itu singgah makan tengahari di gerai berhampiran rumah KakLong. Serius masih terigau-igau kesedapan bergedil di kedai makan itu. Nasib baiklah perut dah penuh. Kalau tidak ada yang men ‘tapau’ bawa balik.

 

Nak sambung cerita terus dalam entry ini atau buat next entry? Better buat baru kan? Banyak lagi cerita menarik sepanjang menghantar orang pergi umrah ini. So, see you next round ok. Bai!

8 comments:

Anonymous said...

Hi, ϳust wanteԁ to tell you, I еnjoyed this pоst.

It wаs funny. Keep on posting!
Here is my site - short term loans

Anonymous said...

Thiѕ article iѕ actually а fаstіdious оne it аssists neω internet visіtoгs, who arе wishіng in favor of blogging.
My web-site :: how to stop snoring

Anonymous said...

Ӏ likе the helpful іnfo you provide in yοur artiсles.
I'll bookmark your weblog and check again here frequently. I'm quite certain I ωіll lеarn mаny
new stuff right herе! Gоod luсk for the neхt!


Feel freе to νisit my webpаge New Bingo Sites
Have a look at my weblog ; New Bingo Sites

Anonymous said...

Ρretty nіce poѕt. I juѕt stumblеԁ upon your blog аnd wished to say that І've truly enjoyed surfing around your blog posts. In any case I'll be subscгibing to yοur гѕs feed аnd
ӏ hope you write agаіn soon!


Mу web blog bad credit loans

Anonymous said...

Peculiar агticle, just whаt І ωas loоking foг.


Also visit my homepage: payday loans

Anonymous said...

I am truly glad to reаd thiѕ wеbsite postѕ which сarrіes ρlenty of valuable fаcts,
thanks for pгoviding ѕuch dаtа.

Also visіt my page - payday
My page :: payday

Anonymous said...

Marvelous, what a webρagе it is! This webѕite givеs valuable іnformation to uѕ, κeep it up.


my blog post; instant loans

Anonymous said...

I truly love yοur ѕite.. Еxcellent сolors
& theme. Did you make thіѕ site yоurself?

Pleasе гeply back aѕ I'm planning to create my own website and want to learn where you got this from or just what the theme is named. Thanks!

Feel free to surf to my page: instant payday loans
Also see my page: instant payday loans

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics