Followers

Tuesday, February 14, 2012

Mana gambar kahwin?

Salam korang!

 

Semalam tak update blog padahal ada banyak cerita nak dikongsi. Ada pelawat, Noraim tinggalkan komen di entry ni "Balas Komen Puteri Biru =)" bertanyakan pasal gambar kahwen. Oh, maaflah dik. Akak bukan tak mahu share. Akak nak sangat berkongsi gambar di hari bahagia akak tu di blog ini tapi apakan daya, sekarang ni akak hanya mampu update blog via email office yang tidak boleh letak gambar. Nanti akak cari masa untuk kongsikan gambar-gambar kahwen akak ye. Rasanya by hujung minggu ini boleh kot?

 

Rasanya selain itu ada beberapa janji yang tak tertunai lagi iaitu update entry bergambar percutian di Fraser Hill dan juga update entry bergambar rupa paras saya yang berubah secara mendadak sepanjang mengandung ini. Tapi bab gambar mengandung ini kadang-kadang rasa segan pula nak kongsi sebab err..montel sangat sekarang. Haha! Mungkin lambat sikit updatenya walaupun tetap akan di update juga.

 

Semalam datang kerja separuh hari sahaja sebab nak menghantar ibu mertuaku, ibu dan bapa saudara belah suami (kakak dan abang ipar ibu mertua) dan juga rakan sekerja suami  yang mesra dipanggil kakLong(dah jadi close fren dengan saya dan suamipun) pergi menunaikan umrah. Seawal pukul 12.30 iaitu selepas waktu kerja, suami datang menjemput sebelum kami terus gerak ke Bukit Beruntung, menjemput KakLong. Selepas itu singgah makan tengahari di gerai berhampiran rumah KakLong. Serius masih terigau-igau kesedapan bergedil di kedai makan itu. Nasib baiklah perut dah penuh. Kalau tidak ada yang men ‘tapau’ bawa balik.

 

Nak sambung cerita terus dalam entry ini atau buat next entry? Better buat baru kan? Banyak lagi cerita menarik sepanjang menghantar orang pergi umrah ini. So, see you next round ok. Bai!

8 comments:

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics