Followers

Tuesday, April 26, 2011

Baby Aliya sudah 4 bulan!

Salam korang!

Baby my sis, Aliya Batrisya sudahpun meniti usia 4 bulan sabtu baru ini 23/APRIL. Wah, dah besor anak buah mak uda seorang ini kan. Pagi-pagi lagi mak uda sudah menjemput si comel dengan mama dia untuk pergi menikmati breakfast KFC. Tapi, for sure Aliya dapat tengok sahaja sebab Aliya tak ada gigi lagi. Macam mana mak mamam ayam goreng kan?

Kan KFC ada bagi voucher RM1 OFF for breakfast meal KFC. Bersepah kupon itu di KFC. Ambil terus dah boleh redeem. Kami order Twister. Sedap juga dan makan satupun sudah kenyang. Air boleh pilih sama ada nak air teh tarik, milo, coffee ataupun satu lagi jenis air yang saya lupa. Necafe ke?

Happy Ulang Bulan ke 4 yea Aliya Batrisya.Perubahan ketara Aliya ialah saiz badan yang makin montel, Pipi yang makin bulat dan rambut yang menipis gara-gara kena "makan bantal". Paling penting masalah air liur meleleh tak settle-settle. Bukti jelas dalam gambar ini!



MAK UDA SAYANG ALIYA!

k,bai!

5 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics