Followers

Wednesday, April 6, 2011

Rasa macam nak demam~

Salam korang!

2 hari sudah kurasa macam tak berapa sihat. Semalam rasa mengantuk sangat. Sampai ke tengaharipun still rasa ngantuk. Dapat tidur sekejap time lunch break terus jadi segar tapi menjelang pukul 3 petang mata kembali lalok. Aiseyh, kalau dapat bantal memang sure tidur tak hingat dunia punya.

Hari ini pagi-pagi symptom yang sama lagi. Tapi kali ini rasa macam makin worse pula. Macam nak demampun ada. Alahai~ Sudah-sudahlah, janganlah demam time macam gini. Tengah berkobar-kobar nak jadi pekerja cemerlang ini. Nak kurangkan ambil MC dan CUTI. Lagipun, bulan 6 nanti nak ambil cuti panjang.

Hari ini memang macam-macam urusan kena settle. Bila fikir balik macam kena amik cuti setengah haripun ada. Tapi bila fikirkan pasal possibility untuk kena buat appointment dulu untuk jalani HIV Test tu tinggi malaslah nak ambil dulu. Kalau boleh buat HIV Test on the spot lainlah kan.

p/s : so, tak leh update lah kot hari ni. tak larat.

3 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics