Followers

Saturday, April 2, 2011

Video baby belajar meniarap!

Salam korang!

Lama sudah saya tak cerita perihal si kecil Aliya. Satu-satunya anak buah saya. Seronok sebab dia dah semakin cergas. Membesar secara sihat. Masa umur dia nak masuk 3 bulan, dia sudah mula suka mengiring bila baring. Tepat usia dia 3 bulan terus nak meniarap pula. Sempatlah saya capture video masa dia mula belaajr meniarap. Walaupun tak berapa nak menjadi pada 1st attempt tapi bila cubaan kali kedua berjaya juga. Sangat comellah baby belajar semuanya depan mata. Lepas ini akan pandai merangkak, kemudian berdiri. Dan seterusnya berjalan dan akhirnya berlari.

Puaslah nak menjaga bila sudah boleh merangkak nanti. Habis satu rumah agaknya Aliya round. Risau juga sebab keadaan rumah especially dapur yang merbahaya untuk baby kan. Silap-silap terus dia masuk ke bilik air. Tak ke kes naya tu. Fuh..~

Saya ada share video Aliya meniarap dalam FB. Macam mana nak share ke blog eh? Ok dah jumpa cara nak embed di FB.
Jom layan. Seminit sahajapun.



k lah, tu sahaja nak update kali ini. K, bai!

5 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics