Followers

Wednesday, June 8, 2011

Tentatif majlis missing dalam kad daa! 11 pagi- 4 ptg ye.

Salam korang!
Untuk memudahkan kawan-kawan yang nak ke majlis perkahwinan kami Afzan dan Fawzan. Mungkin dengan tengok map semata tidak cukup. Jadi di sini ADA berita baik untuk yang ada GPS. Senang sikit kan.

Dan lagi satu kepada yang dah dapat kad jemputan yang cantik tertarik kau memang de bomb tu mesti perasan ada satu kekurangan yang ketara pada kandungan kad itu bukan. Err..tak ada tentatif majlis daa. Actually,designer aka my incik tunang yang terlupa nak masukkan dalam design kad tu. So, tukang print memang ttak check terus buat printing. Dan paling best sekali kad sudah habis dihantar bila kantoi.

So, dengan ini kami berdua mengumumkan tentatif majlis kami ialah;
Mula : pukul 11.00 pagi
&
Habis : pukul 4.00 petang

Tentatif sama untuk kedua-dua majlis ye. Tak buat malam-malam tau. Tarikh, Alamat dan koordinat lokasi majlis boleh rujuk di bawah ini ye~
Majlis Bersanding (Pihak Perempuan)

Sunday, June 12th 2011(10 Rejab 1432H)

S344, Lorong1
Kampung Baru Sri Puchong,
Jalan Jurutera
47100 Puchong, Selangor

GPS Coordinate:
N 3° 01' 10" E 101° 35' 53"
(3.10963, 101.59826)

and/or
Majlis Bertandang (Pihak Lelaki)
Saturday, July 9th 2011 (7 Syaaban 1432H)

Dewan Komuniti Bandar Manjalara
Jalan Medan Putra 1,
Bandar Manjalara,
52200 Kuala Lumpur

GPS Coordinate:
N 3° 11' 38" E 101° 37' 34"
(3.1939, 101.6263)

Kedatangan korang nanti amatlah diharapkan. Yeah, kita enjoy!

4 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics